Dina trosor visar vem du är

Det låter som ett konstigt påstående eftersom andra inte ser dina underkläder. För det mesta är det något som är väldigt privat. Bara du och din partner vet vad du har på dig. Plus de andra på gymmet, om du byter om där. Eller om du har ett speciellt märke som du vill ska titta fram över byxkanten. Men annars är det inte så lätt att se vad folk har på sig. 

Däremot är det vanligt att välja sina underkläder noga. De ska vara sköna, men gärna lite sexiga. I alla fall om du vill imponera någon. Eller kanske bara känna dig väl till mods själv. Till och med obekväma underkläder kan få dig att må bra när de skaver på rätt ställe.

Du förtjänar det bästa

Underkläder har länge varit ett bra presentval. Att ge sin partner underkläder kan vara en kärleksfull gest. Speciellt om du köper något som hen inte vanligtvis unnar sig själv. Vilket i och för sig är synd. För du förtjänar att ha det allra bästa. Kläder, och särskilt underkläder, är en sådan viktig del av din personlighet att du bara måste satsa på det. Se alla damunderkläder hos Weard här, urvalet är stort. 

Det betyder ju inte att de måste vara dyra. Du kan hitta både bra och snygga kläder till en rimlig penning. Samma sak gäller för underkläder. Det är klart att det finns högre prisklasser om du är intresserad. Men ofta så handlar det mer om att ha smak. Att veta vad som passar dig och får dig att känna dig snygg. Skapa gärna en garderob där du kan kombinera dina kläder så känns den så mycket större. Mycket bra underställ dam hos Weard om du vill skämma bort dig själv. 

Vad har du på dig där under?

En del vill ha stora trosor, som täcker hela magen och bakdelarna. Andra föredrar bara ett par snören som sitter ihop på några få punkter. Du kanske älskar spets, eller så är det ren bomull som gäller. Egentligen kan sortens underkläder varieras i det oändliga. Förutom material och modell så har du även en rad med olika färger. Vilken lite kille vill inte ha kalsonger med Stålmannen på? 

Enligt Expressen visar ditt val av underkläder vilken personlighet du är. Det är en ganska intressant tanke. För egentligen så är ju ens val av alla kläder ett uttryck för vad du tycker om. Vare sig du vill ha moderna kläder eller klär dig helt enligt din egen stil. Men det allra viktigaste är att du trivs med dina val. Att du har kläder och underkläder som gör att du kan gå med ryggen rak. 

Ett mycket stort urval

Nu för tiden är det lätt att skaffa snygga underkläder. Med näthandeln har dina valmöjligheter utökats något enormt. Det är både snabbt och smidigt, och du kan lätt jämföra olika sajter. Ibland kan det vara roligt att gå till en vanlig butik. Att hålla kläderna i handen och känna de olika materialen. Men annars är det verkligen smidigt att beställa hem direkt i lådan. 

I värsta fall får du sy dina egna kläder. Men de som gör det har ofta ett intresse. De gör det inte för att de måste, utan för att de tycker om det. Om du är duktig kan du säkert göra bättre kläder än de du köper. Det tar kanske bara lite längre tid. Det är inte alla som kan göra sina egna underkläder dam

Bra kläder för alla väder

Det ligger mycket i uttrycket att det inte finns något dåligt väder, bara fel kläder. Svenska folket är experter på att klä sig rätt för den kalla årstiden. Till och med små barn känner till det där med lager. Att ha bomull eller något liknande material längs in och sedan öka på, ända ut till den tjocka jackan. För du ska inte svettas, bara vara tillräckligt varm och torr. Aktivt sportlov med varmt underställ

Vilken skillnad det gör när du har rätt kläder på dig. Helt inifrån underkläderna och långkalsongerna, ut till den där snygga halsduken som du bara var tvungen att skaffa. Ingen tycker om att frysa, och det går att kombinera med moderna kläder. Du kan vara snyggt klädd och varm samtidigt. Samma sak gäller för de nu ganska vanliga värmeböljorna som sveper över landet. Inifrån och ut kan du ha en skön, och snygg, klädsel. 

Vem är du?

Så det är inte bara underkläderna som visar vilken personlighet du är. Allt du har på dig, din frisyr, smink och smycken är alla ett uttryck för vem du är. Och något som alla är ense om är att du är viktig. Det läggs allt mer tyngd på att trivas med sig själv. Att satsa på att må bra. Både fysiskt, med god kosthållning och motion, men även mentalt. Snygga kläder är bara ett steg i rätt riktning. 

Underkläderna kan vara ett bra ställe att börja med. Köp något nytt åt dig själv. Pröva på de där trosorna som är gjorda av bambu. Det låter spännande och de är mycket bekväma. En ny BH kan göra underverk för din hållning och utseende. Fråga gärna butiken om råd, för att få det som passar dig allra bäst. 

Satsa på dig själv

För ibland har du inte en chans att säga vem du är. Det syns redan utifrån. Andra kan inte se dina underkläder, men de påverkar även dig i en viss riktning. Du kanske inte tror på påståendet att experterna kan säga vem du är grundat på dina underkläder. Men de flesta håller ändå med om att din klädsel har ett visst inflytande på dig själv. 

Du kan därför göra mycket genom att välja i alla fall några plagg som är helt perfekta för dig. En del fyller sin garderob med sådant de tycker om, medan andra är mer försiktiga. Men det spelar ingen roll. Det viktiga är att du gör det för dig själv. Du är värd det bästa, och alla har rätt att känna sig riktigt snygga.